Menu

Hvordan ser bygningerne ud i din forening? Er facaderne, vinduerne og dørene under forfald, eller er de eventuelt blevet udsat for fejlbehandling?

Mandag d. 26. november afholdt Wantzin Ejendomsadvokater gå-hjem-møde om klimaskærme; herunder facader, vinduer og døre. Daniel Grønn og Troels Maaløe fra Bang & Beenfeldt holdt oplæg om facaderenovering, og hvad det indbefatter, og Nicholas Wantzin fortalte foreningerne om, hvad de helt konkret skal være opmærksomme på for at sikre sig bedst muligt. Husk at reagere

Hvordan ser bygningerne ud i din forening? Er facaderne, vinduerne og dørene under forfald, eller er de eventuelt blevet udsat for fejlbehandling?Læs mere »

GRATIS gå-hjem-møde. Har din forening styr på airbnb?

Den 15. maj blev der indgået et politisk forlig vedrørende airbnb, men hvad betyder det egentlig? Har I opdateret jeres vedtægter i forhold til airbnb, og hvad betyder det, der står der, egentlig? Kom til GRATIS gå-hjem-møde hos Wantzin Ejendomsadvokater d. 24. september kl. 17-19.

GRATIS gå-hjem-møde. Har din forening styr på airbnb?Læs mere »

Vedligeholdelsesplaner kan spare foreningerne for mange penge

Opdaterede vedligeholdelsesplaner og korrekt planlagte projekter kan gøre en stor forskel for foreningernes økonomi. Dette var et par af budskaberne på det gå-hjem-møde, som Wantzin Ejendomsadvokater d. 19. marts afholdt i samarbejde med A4 Arkitekter & Ingeniører.

Vedligeholdelsesplaner kan spare foreningerne for mange pengeLæs mere »

Ny hjemmeside gør det lettere for foreninger, bestyrelser og boligejere, lejere og udlejere

Wantzin Ejendomsadvokater starter året med at lancere en ny hjemmeside. Vi sætter kunderne i centrum og gør det lettere for dig som boligforening, bestyrelse og boligejer, lejer eller udlejer at finde de oplysninger, du har brug for.

Ny hjemmeside gør det lettere for foreninger, bestyrelser og boligejere, lejere og udlejereLæs mere »

Scroll to Top