Opret fremtidsfuldmagt

I forbindelse med køb af fast ejendom er det vigtigt at sikre hinanden.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder ægtepagt, samejeoverenskomst, testamente og fremtidsfuldmagt.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Fremtidsfuldmagt

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt. Bestil via denne formular eller ring
33 13 11 35, hvis du har spørgsål.
kr 1995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Tryghed gennem hele forløbet
  • Du og dine kære sikres bedst muligt
Spar 300,-*
* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udfyld fremtidsfuldmagt

Underskrift hos notar eller statsforvaltningen

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt kan gives til en eller flere personer, så de råder over dine personlige og økonomiske forhold. De får hermed rettighederne til at træffe beslutninger og skrive under på dine vegne, såfremt det bliver aktuelt at sætte fremtidsfuldmagten i spil.

En fremtidsfuldmagt træder kun i kraft, såfremt du ikke selv er i stand til at træffe beslutninger. Der skal en lægeerklæring eller anden form for dokmentation til, førend fuldmagtshaver får fuldmagt på dine vegne.

Man kan oprette en fremtidsfuldmagt, når man er fyldt 18 år, og man kan udpege en eller flere fuldmagtshavere.

Hvorfor oprette en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt tegnes typisk i forbindelse med sygdom, svækket mental funktion, svækket helbred eller blot alderdom. Hvis man vil sikre hinanden som eksempelvis boligejere, bør man tegne en fremtidsfuldmagt, såfremt uheldet skulle være ude. Ellers kan det blive svært for de efterladte at træffe vigtige beslutninger, så længe du stadig er i live, men blot ude af stand til selv at træffe beslutninger.

Hvordan opretter man en fremtidsfuldmagt?

Du kan selv oprette din fremtidsfuldmagt inde på tinglysning.dk. Herefter skal den vedstås ved notar i byretten. Såfremt du er fritaget for e-post, kan den oprettes ved at du udfylder din fremtidsfuldmagt på papir og derefter møder op i Statsforvaltningen.

Har du brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af fuldmagt, bistår Wantzin Ejendomsadvokater dig igennem hele forløbet.

God pris - høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre hinanden og jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35