Opret fremtidsfuldmagt

I forbindelse med køb af fast ejendom er det vigtigt at sikre hinanden.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder ægtepagt, samejeoverenskomst, testamente og fremtidsfuldmagt.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udfyld fremtidsfuldmagt

Underskrift hos notar eller statsforvaltningen

Spar 300,-*

Fremtidsfuldmagt

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsmål.

kr

1995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Tryghed gennem hele forløbet
Du og dine kære sikres bedst muligt
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt kan gives til en eller flere personer, så de råder over dine personlige og økonomiske forhold. De får hermed rettighederne til at træffe beslutninger og skrive under på dine vegne, såfremt det bliver aktuelt at sætte fremtidsfuldmagten i spil.

En fremtidsfuldmagt træder kun i kraft, såfremt du ikke selv er i stand til at træffe beslutninger. Der skal en lægeerklæring eller anden form for dokmentation til, førend fuldmagtshaver får fuldmagt på dine vegne.

Man kan oprette en fremtidsfuldmagt, når man er fyldt 18 år, og man kan udpege en eller flere fuldmagtshavere.

Hvorfor oprette en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt tegnes typisk i forbindelse med sygdom, svækket mental funktion, svækket helbred eller blot alderdom. Hvis man vil sikre hinanden som eksempelvis boligejere, bør man tegne en fremtidsfuldmagt, såfremt uheldet skulle være ude. Ellers kan det blive svært for de efterladte at træffe vigtige beslutninger, så længe du stadig er i live, men blot ude af stand til selv at træffe beslutninger.

Hvordan opretter man en fremtidsfuldmagt?

Du kan selv oprette din fremtidsfuldmagt inde på tinglysning.dk. Herefter skal den vedstås ved notar i byretten. Såfremt du er fritaget for e-post, kan den oprettes ved at du udfylder din fremtidsfuldmagt på papir og derefter møder op i Statsforvaltningen.

Har du brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af fuldmagt, bistår Wantzin Ejendomsadvokater dig igennem hele forløbet.

God pris – høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre hinanden og jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere

Rådgivning af en advokat ved bolighandel

Hvorfor bruge en advokat som rådgiver når du skal købe en bolig? Når man står overfor en bolighandel, er det en…

Læs mere