Opret testamente

I forbindelse med køb af fast ejendom er det vigtigt at sikre hinanden.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder ægtepagt, samejeoverenskomst, testamente og fremtidsfuldmagt.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af testamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af testamente

Underskrift hos notar eller af vidner

Spar 1000,-*

Testamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af testamente. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsmål.

kr

3995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Tryghed gennem hele forløbet
Du og dine kære sikres bedst muligt
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Jeg er ikke en robot
* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Hvad er et testamente?

Et testamente er en sikring af dine efterladte. Såfremt, du ikke har tegnet testamente, er der en bunden arverækkefølge, som vil træde i kraft. Tegner du derimod et testamente, kan du påvirke, hvordan arven efter dig skal fordeles. Et testamente kan tegnes individuelt eller som fællestestamente med din samlever eller ægtefælle.

Hvorfor oprette et testamente?
Ved at oprette et testamente kan du selv beslutte, hvordan arven efter dig skal fordeles. Dine tvangsarvinger (ægtefælle og børn) skal modtage minimum 25% af arven, men derudover kan du selv fordele arven.
Som boligejer skal tages stilling til, hvorvidt din ægtefælle skal have mulighed for at sidde i uskiftet bo. Denne beslutning træffes i samarbejde med dine børn.

Hvordan opretter man et testamente?
Et testamente kan oprettes på forskellig vis. Du kan udfylde et testamente og underskrive det hos en notar (byretten). Hermed har du tegnet et notartestamente. Du kan også få to uvildige vidner til at underskrive dit testamente, og hermed er der tale om et vidnetestamente. Førstnævnte vil være at finde i de offentlige registre. Vidnetestamentet skal dine efterladte selv finde.

I forbindelse med oprettelse af testamente kan der også være forskellige forhold, som der skal tages højde for. Det gælder f.eks. særeje, sammenbragte familier, hvis du tidligere har mistet en ægtefælle og sidder i uskiftet bo mv.

Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig, så du får taget højde for de aspekter, der har betydning for netop dit testamente.

God pris – høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre hinanden og jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere