Opret testamente

I forbindelse med køb af fast ejendom er det vigtigt at sikre hinanden.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder ægtepagt, samejeoverenskomst, testamente og fremtidsfuldmagt.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Testamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af testamente. Bestil via denne formular eller ring
33 13 11 35, hvis du har spørgsmål.
kr 3995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Tryghed gennem hele forløbet
  • Du og dine kære sikres bedst muligt
Spar 1000,-*
* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af testamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af testamente

Underskrift hos notar eller af vidner

Hvad er et testamente?

Et testamente er en sikring af dine efterladte. Såfremt, du ikke har tegnet testamente, er der en bunden arverækkefølge, som vil træde i kraft. Tegner du derimod et testamente, kan du påvirke, hvordan arven efter dig skal fordeles. Et testamente kan tegnes individuelt eller som fællestestamente med din samlever eller ægtefælle.

Hvorfor oprette et testamente?

Ved at oprette et testamente kan du selv beslutte, hvordan arven efter dig skal fordeles. Dine tvangsarvinger (ægtefælle og børn) skal modtage minimum 25% af arven, men derudover kan du selv fordele arven.
Som boligejer skal tages stilling til, hvorvidt din ægtefælle skal have mulighed for at sidde i uskiftet bo. Denne beslutning træffes i samarbejde med dine børn.

Hvordan opretter man et testamente?

Et testamente kan oprettes på forskellig vis. Du kan udfylde et testamente og underskrive det hos en notar (byretten). Hermed har du tegnet et notartestamente. Du kan også få to uvildige vidner til at underskrive dit testamente, og hermed er der tale om et vidnetestamente. Førstnævnte vil være at finde i de offentlige registre. Vidnetestamentet skal dine efterladte selv finde.

I forbindelse med oprettelse af testamente kan der også være forskellige forhold, som der skal tages højde for. Det gælder f.eks. særeje, sammenbragte familier, hvis du tidligere har mistet en ægtefælle og sidder i uskiftet bo mv.

Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig, så du får taget højde for de aspekter, der har betydning for netop dit testamente.

God pris - høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre hinanden og jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35