Opret skilsmisseskøde

I forbindelse med separation eller skilsmisse, skal der oprettes et skilsmisseskøde, hvis I ejer bolig sammen, som den ene skal overtage.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder oprettelse af et skilsmisseskøde.

Vi hjælper dig til tryghed gennem hele forløbet.

Vi rådgiver jer i forbindelse med oprettelse af skilsmisseskøde og står for tinglysningen

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af skilsmisseskøde

Tinglysning

Spar 1000,-*

Skilsmisseskøde

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af skilsmisseskøde og står for tinglysning. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsmål.

kr

2995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Tryghed gennem hele forløbet
Økonomisk og juridisk rådgivning
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Jeg er ikke en robot
* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Hvad er et skilsmisseskøde?

Et skilsmisseskøde er et dokument, der udarbejdes, når den ene part overtager jeres fælles bolig i forbindelse med separation eller skilsmisse. Skødet skal tinglyses, og der skal derfor en advokat ind over processen.

Hvornår opretter man et skilsmisseskøde?

Hvis I venter med at oprette jeres skilsmisseskøde til der er meddelt bevilling eller afsat dom til separation eller skilsmisse, vil I spare værdiafgiften på 0,6% af overdragelsessummen. Derfor kan det være en ide at vente.

Sørg desuden for at have styr på gældsovertagelsen, såfremt der er tinglyst gæld i boligen. Dette gøres ved at indhente skriftlig godkendelse fra banken/realkreditinstituttet, hvormed pantegælden kan overtages af den af jer, der bliver eneejer af boligen.

Hvordan opretter man et skilsmisseskøde?

I kontakter Wantzin Ejendomsadvokater og herefter aftales et møde. På baggrund heraf udarbejder vi en overdragelsesaftale og fremsender jer et udkast. I gennemgår udkastet, og vi besvarer eventuelle spørgsmål telefonisk eller over e-mail. Når eventuelle ændringer er tilføjet/rettet, fremsender vi den endelige aftale til underskift. Herefter står vi for tinglysning af skødet.

God pris – høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Står I over for separation eller skilsmisse og ejer en bolig sammen, som den ene af jer skal overtage, skal I have oprettet et skilsmisseskøde. Vi ved, at der er meget, man skal have styr på i den situation. Vi har derfor sammensat en lettilgængelig pakke, som indeholder alt det, som I skal bruge.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere