Opret skilsmisseskøde

I forbindelse med separation eller skilsmisse, skal der oprettes et skilsmisseskøde, hvis I ejer bolig sammen, som den ene skal overtage.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe med familiearveret; herunder oprettelse af et skilsmisseskøde.

Vi hjælper dig til tryghed gennem hele forløbet.

Skilsmisseskøde

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af skilsmisseskøde og står for tinglysning. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35, hvis du har spørgsmål.
kr 2995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Tryghed gennem hele forløbet
  • Økonomisk og juridisk rådgivning
Spar 1000,-*
* Ved køb sammen med købs- eller salgspakke

Vi rådgiver jer i forbindelse med oprettelse af skilsmisseskøde og står for tinglysningen

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af skilsmisseskøde

Tinglysning

Hvad er et skilsmisseskøde?

Et skilsmisseskøde er et dokument, der udarbejdes, når den ene part overtager jeres fælles bolig i forbindelse med separation eller skilsmisse. Skødet skal tinglyses, og der skal derfor en advokat ind over processen.

Hvornår opretter man et skilsmisseskøde?

Hvis I venter med at oprette jeres skilsmisseskøde til der er meddelt bevilling eller afsat dom til separation eller skilsmisse, vil I spare værdiafgiften på 0,6% af overdragelsessummen. Derfor kan det være en ide at vente.

Sørg desuden for at have styr på gældsovertagelsen, såfremt der er tinglyst gæld i boligen. Dette gøres ved at indhente skriftlig godkendelse fra banken/realkreditinstituttet, hvormed pantegælden kan overtages af den af jer, der bliver eneejer af boligen.

Hvordan opretter man et skilsmisseskøde?

I kontakter Wantzin Ejendomsadvokater og herefter aftales et møde. På baggrund heraf udarbejder vi en overdragelsesaftale og fremsender jer et udkast. I gennemgår udkastet, og vi besvarer eventuelle spørgsmål telefonisk eller over e-mail. Når eventuelle ændringer er tilføjet/rettet, fremsender vi den endelige aftale til underskift. Herefter står vi for tinglysning af skødet.

God pris - høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Står I over for separation eller skilsmisse og ejer en bolig sammen, som den ene af jer skal overtage, skal I have oprettet et skilsmisseskøde. Vi ved, at der er meget, man skal have styr på i den situation. Vi har derfor sammensat en lettilgængelig pakke, som indeholder alt det, som I skal bruge.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – ikke mindst når man er boligejer.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35