Opret livstestamente

Et livstestamente beskriver, hvorvidt du ønsker livsforlængende behandling, såfremt du er uhelbredeligt syg.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe dig med familiearveret, da mange områder inden for familiearveret går hånd i hånd med at eje fast ejendom.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Sidebar

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af livstestamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udfyld livstestamente

Bekræftelse på registrering

Livstestamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af livstestamente. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsål.

kr

995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Tryghed gennem hele forløbet
Du og dine kære sikres bedst muligt
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Jeg er ikke en robot

Hvad er et livstestamente?

Et livstestamente beskriver, hvorvidt du ønsker livsforlængende behandling, når du er uafvendeligt døende, og/eller du på grund af svær invaliditet eller svækkelse er varigt ude af stand til at tage vare på dig selv fysisk og mentalt. I sidstnævnte situation vil dit ønske indgå i lægens overvejelse om behandling.

Du skal være minimum 18 år og ikke være under værgemål, der omfatter personlige forhold, herunder helbredsforhold for at kunne tegne et livstestamente.

Såfremt du stadig er ved bevidsthed og tydeligt kan kommunikere dine ønsker til behandling, er det dine ønsker, som gælder.

Hvorfor oprette et livstestamente?

Såfremt du ønsker medbestemmelse i forhold til livsforlængende behandling, så skal du oprette et livstestamente. Dette træder i kraft, hvis du en dag skulle blive så svækket, at du ikke selv er i stand til at kommunikere, hvorvidt du ønsker, at behandlingen skal fortsætte eller ej. Du hjælper samtidig dine pårørende, så de ikke skal tage stilling til en meget svær beslutning.

Hvordan opretter man et livstestamente?

Du kan selv oprette dit livstestamente inde på borger.dk. Alternativt kan du udfylde formularen bagerst i Sundhedsstyrelsens pjece om livstestamente og sende den ind til livstestamenteregistret. Når den er modtaget, vil du modtage en bekræftelse.

Har du brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af livstestamente, bistår Wantzin Ejendomsadvokater dig igennem hele forløbet.

God pris – høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig/jer noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre dig/jer selv og dine/jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – og i god tid, inden det bliver aktuelt at anvende dem.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere