Opret livstestamente

Et livstestamente beskriver, hvorvidt du ønsker livsforlængende behandling, såfremt du er uhelbredeligt syg.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe dig med familiearveret, da mange områder inden for familiearveret går hånd i hånd med at eje fast ejendom.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Livstestamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af livstestamente. Bestil via denne formular eller ring
33 13 11 35, hvis du har spørgsål.
kr 995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Tryghed gennem hele forløbet
  • Du og dine kære sikres bedst muligt

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af livstestamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udfyld livstestamente

Bekræftelse på registrering

Hvad er et livstestamente?

Et livstestamente beskriver, hvorvidt du ønsker livsforlængende behandling, når du er uafvendeligt døende, og/eller du på grund af svær invaliditet eller svækkelse er varigt ude af stand til at tage vare på dig selv fysisk og mentalt. I sidstnævnte situation vil dit ønske indgå i lægens overvejelse om behandling.

Du skal være minimum 18 år og ikke være under værgemål, der omfatter personlige forhold, herunder helbredsforhold for at kunne tegne et livstestamente.

Såfremt du stadig er ved bevidsthed og tydeligt kan kommunikere dine ønsker til behandling, er det dine ønsker, som gælder.

Hvorfor oprette et livstestamente?

Såfremt du ønsker medbestemmelse i forhold til livsforlængende behandling, så skal du oprette et livstestamente. Dette træder i kraft, hvis du en dag skulle blive så svækket, at du ikke selv er i stand til at kommunikere, hvorvidt du ønsker, at behandlingen skal fortsætte eller ej. Du hjælper samtidig dine pårørende, så de ikke skal tage stilling til en meget svær beslutning.

Hvordan opretter man et livstestamente?

Du kan selv oprette dit livstestamente inde på borger.dk. Alternativt kan du udfylde formularen bagerst i Sundhedsstyrelsens pjece om livstestamente og sende den ind til livstestamenteregistret. Når den er modtaget, vil du modtage en bekræftelse.

Har du brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af livstestamente, bistår Wantzin Ejendomsadvokater dig igennem hele forløbet.

God pris - høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig/jer noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre dig/jer selv og dine/jeres kære.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – og i god tid, inden det bliver aktuelt at anvende dem.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35