Generel rådgivning

Som ejer eller lejer af en bolig eller ejendom kan du altid kontakte Wantzin Ejendomsadvokater om juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring på boligområdet, og du vil derfor altid modtage kompetent rådgivning. Du kommer til at tale med en advokat, der forstår din problemstilling. Megen tid og penge kan spares med korrekt rådgivning.

Køb/salg

Wantzin Ejendomsadvokater kan bistå dig både som køber og sælger. Vi er specialister inden for bolig- og ejendomsområdet. Vi sætter os altid ind i vores kunders sted, så du modtager den bedst mulige rådgivning.

Køb og salg af ejendomme

Køb og salg kan dreje sig om mange forskellige typer af ejendomme, herunder:

 • Andelsbolig
 • Ejerlejlighed
 • Parcelhus
 • Sommerhus
 • Kolonihavehus
 • Udlejnings- og investeringsejendom

Som køber

Når du har besluttet dig for at købe en ejendom, tilbyder vi dig to forskellige løsningsmodeller:

 1. Juridisk hjælp til aftale og dokumenter (herunder også tinglysning)
 2. Tinglysning

Juridisk hjælp til aftale og dokumenter

Ved køb af bolig hjælper vi dig med at få et overblik over, hvilke lån der ligger i ejendommen, vedtægter, regnskaber og vurdering af ejendommens værdi.

Vi gennemgår alle handlens dokumenter og er med til at sikre de bedste købsvilkår, samt at handlen efterfølgende bliver gennemført i overensstemmelse med købsaftalen.

Vælger du ydelse 1, vil vi stå ved din side hele forløbet igennem. Et typisk forløb vil omfatte følgende punkter:

 • Gennemgang af købsaftale/overdragelsesaftale
 • Gennemgang af underliggende dokumenter til handlen; tilstandsrapport, vurderinger, kommunale oplysningsskemaer, vedtægter, regnskaber, budgetter mv.
 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Tinglysning

Vælger du ydelse 2, vil vi hjælpe dig med med følgende:

 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Som sælger

Når du skal sælge en ejendom, bistår vi dig i processen. Vi gennemgår samtlige dokumenter for dig og vurderer, om der er retslige forhold, som er uhensigtsmæssige for dig.

Vi hjælper dig i forhandlingerne med køber og mægler, hvis der er forhold, som bør rettes til. Desuden hjælper vi med tinglysning og refusionsopgørelse.

Vi hjælper dig dermed med følgende:

 • Gennemgang af købsaftale/overdragelsesaftale
 • Godkendelse af skøde og refusionsopgørelse

Kontakt os

Uanset om du er køber eller sælger, vil du have brug for at få en advokat ind over forløbet. Du kan dog selv vælge, hvor meget du ønsker at få juridisk bistand til.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere

Rådgivning af en advokat ved bolighandel

Hvorfor bruge en advokat som rådgiver når du skal købe en bolig? Når man står overfor en bolighandel, er det en…

Læs mere