Har I overvejet, hvad elevatorer vil betyde for jeres forening?

Komfort, brugervenlighed og en gevinst i ejendommens værdi er nogle af de fordele, som beboerne oplever, når bagtrapperne skiftes ud med elevatorer. WZN hjælper foreningerne med disse projekter – både med juridisk rådgivning og som byggesagsadministrator.

For beboerne har det en stor betydning, at der kommer elevator i ejendommen. De ældre og gangbesværede beboere kan f.eks. blive i deres lejligheder i længere tid. Er der tagterrasse, får beboerne desuden lettere adgang til den.

Wantzin Ejendomsadvokater har bl.a. været inde over et elevatorprojekt i Lipkesgade/Classensgade. Her er bagtrapperne blevet skiftet ud med elevatorer fra kælder til tagterrasse. Foreningens repræsentant i byggeprojektet, Hans Jørgen Thomsen, fortæller, at det har betydet, at foreningen har haft langt mere glæde af deres skønne tagterrasse. Alle beboere har haft meget lettere adgang til den, og det er meget nemmere at tage noget med derop – f.eks. hvis man ønsker at lave mad i udekøkkenet deroppe.

Elevatorerne gør det så nemt. Som en beboer udtaler:
”Det er alletiders, det vi har fået. Jeg ville ikke undvære det i dag”

Et elevatorprojekt kan være en kompleks størrelse. Hans Jørgen Thomsen udtaler: ”Hvis man ikke garderer sig, er man lost. Der er mange juridiske spidsfindigheder”. Han fortsætter:

”Wantzin Ejendomsadvokater sikrede os. Først med kontrakt og derefter, da der opstod problemer med byggeriet”.

Tillid er nøgleordet
Til sit samarbejde med Wantzin Ejendomsadvokater udtaler Hans Jørgen desuden, at det hele beror på tillid: ”Hvis man har tillid til advokaten, så føler man ikke, at man spørger dumt”. Foreningen kom i sin tid i kontakt med WZN i forbindelse med, at Nicholas Wantzin underviste for ABF. Her oplevede de, at de kommunikerede godt sammen, og siden har Wantzin Ejendomsadvokater været brugt fast på ejendommen. Foreningen har været glade for samarbejdet, og Hans Jørgen kan kun tilråde andre at få en advokat med ind over sådanne projekter. Det har bl.a. hjulpet foreningen til at få en stor kompensation for det arbejde, der ikke blev leveret efter planen.

Wantzin Ejendomsadvokater og rådgiveren arbejder sammen, og som Hans Jørgen siger: ”Det er en fordel for os, at Wantzin Ejendomsadvokater og byggeprojektlederen har et samarbejde. De stemmer af med hinanden”. Det betyder, at det kører let for foreningen, som ikke behøver at skulle i dialog med alle parter hele tiden. Wantzin Ejendomsadvokater og Nicholas Wantzin er der, når der er brug for det: ”Da det brændte på, var han med til møderne. Han var fleksibel”.

Brug for vores hjælp?
Står I også med et elevatorprojekt eller et andet byggeprojekt, som I har brug for enten juridisk rådgivning eller byggesagsadministration til, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en dialog med jer og hører om jeres specifikke projekt. Vi varetager altid foreningens behov og hjælper jer til at være bedst muligt sikret, når I kaster jer ud i et bygge- eller vedligeholdelsesprojekt.