Fra revner, afskalninger og frustrationer til harmoni og glæde


A/B Kochsvej 5B har netop gennemgået et større renoveringsprojekt af både facader, altaner, tag og gavl med rådgivning fra Wantzin Ejendomsadvokater og Byens Byggerådgivning. Wantzin har, som administrator og advokat af ejendommen, fulgt projektet tæt og har både kunnet se og mærke glæden hos beboerne. Især formanden for andelsforeningen, Runar, har været begejstret for samarbejdet og resultatet: ”Vi havde, i bestyrelsen, længe talt om, at facaderne havde brug for et løft, især når vi bor på denne skønne vej på Frederiksberg. Vores ejendom ser nu knivskarp ud, og er harmonisk med resten af vejen!”.

Der er mange fordele i at vedligeholde klimaskærmen i sin ejendom – det er nemlig den, som er ejendommens skjold mod vind og vejr. Efterisoleringen af taget og gavlene sørger både for en lavere varmeregning for beboerne og sænker CO2 udslippet, så boligen er mere klimavenlig end nogensinde før. Og så er det jo bevist, at god æstetik faktisk øger vores glæde i hverdagen (https://www.simpleminded.life/why-are-aesthetics-important/).

Hvis I er interesseret i et kig på jeres ejendom, kan I få et uforpligtende besøg af en byggerådgiver fra Byens Byggerådgivning og advokat Nicholas Wantzin. Ved besøget vil Byens Byg-gerådgivning, sammen med jer, gennemgå ejendommen, med henblik på eventuel vedligeholdelse. Herefter vil Wantzin Ejendomsadvokater udarbejde forslag, få det bedst mulige finansieringstilbud mv. til foreningen. Send en mail til info@wzn.dk eller info@byens-byg.dk, for at høre nærmere.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Forberedelse af den gode bestyrelse

Forberedelse af den gode bestyrelse På foreningens ordinære generalforsamling er et fast punkt ”Valg af bestyrelse” – valg af bestyrelsesmedlemmer eller…

Læs mere

Forældrekøb – hjælp et eller flere børn på vej

Tiden nærmere sig stille og roligt studiestart, hvor flere og flere forældre foretager et forældrekøb for at hjælpe børn, børnebørn mv.…

Læs mere

Eventuel ændring af andelsboliglovens værdiansættelsesprincipper

I slutningen af juni 2022 sendte Indenrigs- og Boligministeriet et udkast til ændring af andelsboligloven i høring. Det skete på baggrund…

Læs mere