Boligsalg

Når du står over for salg af fast ejendom, er der en række forhold, som skal være i orden. Som sælger har du derfor brug for en advokat. Vi tilbyder dig at stå for de juridiske forhold, som hører et boligsalg til. Som ejendomsadvokater sørger vi for, at du får en personlig sælgerrådgivning til dit boligsalg. Vi eksperter inden for boligområdet, og vi gennemgår de juridiske forhold i forbindelse med salget. Vi hjælper dig med at gennemse dine dokumenter, godkende skøde og refusionsopgørelse samt rådgiver dig gennem hele forløbet. Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem hele salgssprocessen.

Vi er med dig gennem hele købsprocessen – fra start til slut

Før salget

Før du kan sælge din bolig er der nogle forhold, der skal være styr på. I samarbejde med mægler, indhentes en række dokumenter. Det er dog også vigtigt, at du har styr på det økonomiske og juridiske, og her hjælper vi dig. Vi yder uvildig rådgivning gennem hele boligsalget.

Vi hjælper dig med følgende:

Personlig rådgivning til dig som sælger
Kommunikation med køber og købers rådgiver, når relevant
Økonomisk og juridisk rådgivning

Under salget

Når en køber viser interesse for boligen, kan der være forbehold fra køber/købers rådgiver, samt nogle forhandlinger, før en endelig aftale kan indgås. Her varetager vi dine – og kun dine interesser. Vi gennemlæser desuden købsaftalen. Vi rådgiver dig gennem hele boligsalget.

Vi hjælper dig med følgende:

Uvildig personlig rådgivning gennem hele salgsprocessen
Juridisk og økonomisk rådgivning
Korrespondance med køber/købers rådgiver i det omfang, det er relevant
Rådgivning ved eventuelle forbehold
Rådgivning til salgsvilkårene
Gennemgang af bilag og servitutter
Gennemlæsning af købsaftale

Efter salget

Når boligen er overdraget til køber, vil de gennemgå den for fejl og mangler, samt fremsende refusionsopgørelse. Vi gennemgår og godkender fremsendte dokumenter – inkl. skøde. Vi hjælper dig med at sikre dine forhold hele vejen igennem. Vi er med dig, til alt vedrørende salget er på plads.

Vi hjælper dig med følgende:

Godkendelse af skøde
Gennemlæsning af eventuel fejl- og mangelliste
Godkendelse af refusionsopgørelse
Opfølgning på købers tidsfrister i henhold til frigivelse af købesum

Stor Salgspakke

Vi giver fuld salgsrådgivning. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsmål.

kr

6995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Gennemgang af jurdiske forhold
Gennemgang af økonomiske forhold
Tryghed gennem hele forløbet
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Jeg er ikke en robot

“Den store salgspakke”

Uvildig sælgerrådgivning kan være af afgørende betydning, når du skal sælge din bolig. Der der en række økonomiske og juridiske forhold, som der skal være styr på. Vi rådgiver dig gennem hele boligsalget.

Vi yder uvildig sælgerrådgivning i den forstand, at vi ikke har en aktie i salget på samme måde som mægler har og dermed kun varetager dine interesser som sælger.

Når en interesseret køber har meldt sig på banen, skal de sidste formalia på plads. Her hjælper vi dig med forhandlingerne og med at besvare købers/købers rådgivers henvendelser f.eks. vedrørende forbehold.

Vi gennemlæser din købsaftale og giver dig en tilbagemelding, om der er nogle juridiske eller økonomiske forhold, som du skal være opmærksom på, eller som på anden vis kan være uhensigtsmæssige for dig. Vi bistår dig med rådgivning, så du får de bedst mulige vilkår.

Når salget er gået igennem, gennemlæser og godkender vi skødet og refusionsopgørelsen. Vi gør det til en fornuftig og billig pris og yder samtidig den individuelle rådgivning, som du som sælger bør modtage.Vi holder desuden øje med, at købesummen frigives inden for tidsfristen.

For os er det vigtigt, at du modtager personlig rådgivning og kommer trygt gennem hele boligsalget. Med denne pakke bistår vi dine interesser, og vi hjælper dig juridisk såvel som økonomisk – og til en fast pris.

Korrekt økonomisk og juridisk rådgivning skal være tilgængelig for alle. Vi har derfor sammensat nogle salgspakker, der indeholder de forhold, som er vigtige for dig som boligsælger. Det gælder både for salg gennem mægler og ved selvsalg.

Vi sætter en ære i at yde god service over for vores kunder, så alle kan føle sig trygge gennem hele salgsprocessen. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning og ønsker, at alle skal have let adgang til en ejendomsadvokat og dermed let adgang til den juridiske og økonomiske rådgivning, der er så vigtig i forbindelse med salg af bolig. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Sådan foregår det

FØR salget af din bolig er der nogle forhold, der skal være styr på. I samarbejde med mægler indhentes en en lang række dokumenter. Det er dog også vigtigt, at du har styr på det juridiske og økonomiske. Her yder vi uvildig rådgivning. Såfremt der er brug for det, hjælper vi desuden med kommunikationen med køber og købers rådgiver. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du får afklaret dine tvivlsspørgsmål samt modtager korrekt juridisk og økonomisk rådgivning.

UNDER salget yder vi fortsat rådgivning. Vi gennemlæser bilag og servitutter, og vi hjælper med korrespondance med køber og købers rådgiver. Vi hjælper dig med at afklare eventuelle forbehold fra køber og købers rådgiver, samt hjælper dig med at forhandle. Når aftalen er på plads, gennemlæser vi købsaftalen og giver en tilbagemelding, om der er uhensigtsmæssige økonomiske eller juridiske forhold. Vi sikrer dig de bedst mulige vilkår.

EFTER salget sørger vi for, at handlen bliver berigtiget. Vi gennemlæser og godkender skødet. Hvis køber fremsender fejl- og mangelliste, gennemgår vi denne med dig. Vi gennemlæser og godkender desuden refusionsopgørelsen. Vi hjælper dig, til købesummen er frigivet og boligsalget er gået helt igennem – og med de bedst mulige vilkår for dig.

Når man ejer en bolig, er det vigtigt at sikre hinanden

* Ved køb af en af nedenstående pakker sammen med en købs- eller salgspakke sparer du op til 1000kr

Børnetestamente

Med børnetestamente giver du/I udtryk for, hvem du/I ønsker, der skal overtage forældremyndigheden over barnet/børnene, såfremt du/I skulle gå bort, førend…

Pris: 1995,-

Læs mere her

Livstestamente

Med et livstestamente kan du ønske, hvorvidt du ønsker livsforlængende behandling, såfremt du er uhelbredeligt syg, eller pga. svær invaliditet/svækkelse er…

Pris: 995,-

Læs mere her
Spar 1000,-*

Opret skilsmisseskøde

Er du og din ægtefælle ved at blive separeret eller skilt, og ejer I sammen en bolig? Vi hjælper jer (uvildigt)…

Pris: 2995,-

Læs mere her
Spar 300,-*

Opret fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt beslutter du, hvem der kan træffe beslutninger på dine vegne, såfremt du skulle blive syg eller ude af…

Pris: 1995,-

Læs mere her
Spar 1000,-*

Opret testamente

Med et testamente sikrer du/I dine/jeres arvinger bedst muligt. I forbindelse med oprettelse af testamente er det også vigtigt at tage…

Pris: 3995,-

Læs mere her
Spar 1000,-*

Opret samejeoverenskomst

En samejeoverenskomst er en aftale oftest mellem to personer, der sammen ejer en fast ejendom. Aftalen skal sikre jer i tilfælde…

Pris: 3995,-

Læs mere her
Spar 1000,-*

Opret ægtepagt

En ægtepagt er en særlig aftale om, hvordan formuen skal fordeles ved skilsmisse eller dødsfald. Dette gælder også, selvom I har…

Pris: 3995,-

Læs mere her

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere