Ejendomsadministration i København, Frederiksberg og omegnen

Wantzin Ejendomsadvokater tilbyder advokater og ejendomsadministration i København. I vil altid opleve, at I har advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil kunne spares.

Ejendomsadministration

Wantzin Ejendomsadvokater er specialiseret i ejendomsadministration i København, Frederiksberg og omegnen. Vi tilbyder en professionel, personlig og engageret administration med rådgivning, uanset om I er en stor eller lille forening. For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder I øjenhøjde, og at I oplever, at vi altid er lige ved hånden.

Når I som forening vælger Wantzin Ejendomsadvokater som administrator, vil I bl.a. have en advokat til at hjælpe jer med følgende:

 • Andelsbolig- eller ejerforeningsret
 • Vedtægtsændringer
 • Dirigent på generalforsamlinger
 • Overdragelser (for andelsboligforeninger)
 • Byggesagsadministration
 • Eksklusion af foreningen

Som advokater tager vi ansvaret hele vejen. Vi ser eventuelle juridiske problemer, længe før de opstår. Dette giver jer mulighed for at få tingene gjort korrekt fra start og dermed spare en masse tid og penge.

Få styr på økonomien med ejendomsadministration i København

Som administrator hjælper Wantzin Ejendomsadvokater jer med at holde styr på økonomien, herunder:

 • Økonomistyring
 • Udarbejdelse af budget
 • Gennemgang af årsrapport
 • Rådgivning om fastansættelse af andelskronen (for andelsboligforeninger)
 • Gennemgang af valuar vurdering (for andelsboligforeninger)

Vi tilbyder ejendomsadministration i København med det bedste IT-system!

Når I er kunder hos os, får I fuld adgang til Prosedo Ejendomskommunikation, som er et onlineredskab, der gør jeres bestyrelsesarbejde betydeligt lettere. Her opbevares og opdateres dokumenter, og I kan let kommunikere til foreningens medlemmer.

I får jeres eget team og dermed faste medarbejdere at sparre med

Når I vælger os som administrator, sætter vi et fast team bestående af advokat, sekretær, sagsbehandler og en bogholder. Disse medarbejdere kender til jeres ejendom. Advokaten vil være jeres faste kontaktperson.

Vi sætter en ære i at have en personlig relation til vores kunder og at være til rådighed med hjælp til de bedste løsninger for netop jer.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Energibesparelse i ejendommen

Øgede tiltag for energibesparelse i ejendomme er mere end nogensinde blevet relevant. Nogle ejendomme er allerede begyndt at få set på…

Læs mere

ABF´s landsmøde

Den 1. oktober 2022 afholdte ABF deres landsmøde, hvilket gennem en årrække er sket hvert 4. år. På det netop afholdte…

Læs mere

Byggesagsadministrator søges

Byggesagsadministrator til andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme søges. Vil du være en del af en spændende virksomhed med kontor i centrum…

Læs mere