Om Wantzin Ejendomsadvokater

Vi rådgiver jer i forbindelse med oprettelse af ægtepagt og står for tinglysningen

Troværdighed

Som advokater har vi advokatansvar og er medlem af Danske Advokater m.fl. Du er i trygge hænder hos os.

Eksperter

Vi er specialister inden for boligområdet, og du vil altid opleve højkvalificeret rådgivning og hjælp.

I øjenhøjde

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. For os er det vigtigt at møde dig, netop hvor du står.

Service

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfredse med både vores arbejde og vores service.

Troværdig rådgivning i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder netop der, hvor de står. Vi sætter os altid i kundens sted, varetager kundens interesser og giver højkvalificeret rådgivning og bistand.

Som forening, ejer, lejer, udlejer eller blot privatperson kan du trygt stole på, at den rådgivning, du modtager, er af højeste kvalitet. Vores advokater er specialister inden for boligområdet og har mange års erfaring.

Som kunde vil du opleve, at du har et fast team, og at din kontaktperson er advokaten. Bag ham eller hende er et team af dygtige medarbejdere med hvert deres specialområde.

Når du samarbejder med os, kan du altid regne med at være i trygge hænder.

Vi har inddelt vores ydelser i tre kategorier, så du kan modtage netop den rådgivning og bistand, som du har brug for:

Ejendomsadministration
Som forening eller udlejningsejendom administreret af Wantzin Ejendomsadvokater er vi til rådighed, når der skal træffes beslutninger, som også har juridisk betydning. Således kan I altid være sikre på, at få den korrekte juridiske rådgivning fra start.

Bestyrelsesrådgivning
Som bestyrelse for en forening kan det være rart at have nogle advokater at sparre med. Vi tilbyder jer at være fast tilknyttet jeres forening, så I kan gøre brug af os, når I har behovet. I betaler selvfølgelig kun for den tid, I bruger.

Generel rådgivning
Som ejer, lejer, udlejer eller generelt blot som privatperson kan man ind imellem have brug for et godt råd eller bistand. Som specialister inden for boligområdet står vi altid klar til at hjælpe dig med stort såvel som småt.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere

Rådgivning af en advokat ved bolighandel

Hvorfor bruge en advokat som rådgiver når du skal købe en bolig? Når man står overfor en bolighandel, er det en…

Læs mere