Ses vi til Andelsboligdagen 2023?


Andelsboligdagen

Wantzin deltager som udstiller ved ABF’s Andelsboligdag – og du er inviteret!

 

På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet “Bæredygtighed”.

Allerede fra kl. 10.30 har I mulighed for at møde os, til en god snak om jeres forening – både som den ser ud nu, og som I vil have, at den skal se ud i fremtiden.

Arrangementet foregår mellem kl. 10.30-16.00 på hotel Scandic i København og er spækket med fede indlæg!

Dagen kommer bl.a. til at byde på oplæg om, hvordan jeres forening kan blive mere bæredygtig og hvordan i kan søge om tilskud til bæredygtige renoveringsprojekter.

I kan lære mere om dagen og finde link til tilmelding i ABF’s invitation:

 

ABF’s Andelsboligdag er en fast tradition. Her kan interesserede samles for at udveksle viden, finde inspiration og diskutere aktuelle emner. Andelsboligdag 2023 har fokus på, hvordan andelsboligforeninger kan blive mere bæredygtige.

Dagen er en enestående mulighed for at høre om konkrete projekter, der kan give nye ideer til livet i egen forening. Vi giver helt lavpraktiske råd til, hvordan den enkelte forening kan blive mere klimarigtig og bæredygtig. Vi fortæller bl.a. om, hvordan 22 københavnske andelsboligforeninger samarbejder om at reducere deres fjernvarmeforbrug, og bliv klogere på, hvordan man kan fremme de gode, grønne fællesskaber.

Derudover vil der være oplæg om valg af el-leverandør, tilskudsmuligheder og relevant lovgivning på området.

På udstillerområdet vil der dagen igennem stå professionelle aktører klar til at give inspiration og svare på spørgsmål om alt fra ladestandere til realkredit.

Dagen vil også inkludere et indblik i den aktuelle politiske situation og dens potentielle konsekvenser for andelsboligforeninger.

Mød Wantzin Ejendomsadvokater ved Stand 8
Andelsboligdag 2023

lørdag d. 7. oktober kl. 10.30-16.00

Hotel Scandic Copenhagen

Vester Søgade 6 – 1601 København V

 

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding via Andelsboligdag 2023.
Andelsboligforeninger, der ikke er medlem af ABF, men er interesseret i at deltage, kan sende en mail til kursus@abf-rep.dk.

Andelsboligdagen banner

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere

Rådgivning af en advokat ved bolighandel

Hvorfor bruge en advokat som rådgiver når du skal købe en bolig? Når man står overfor en bolighandel, er det en…

Læs mere