Køb/salg

Som ejer eller lejer af en bolig eller ejendom kan du altid kontakte Wantzin Ejendomsadvokater om løbende juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring på boligområdet, og du vil derfor altid modtage kompetent rådgivning. Du kommer til at tale med en advokat, der forstår din problemstilling. Megen tid og penge kan spares med korrekt rådgivning.

Stiftelse af andelsboligforening

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter i stiftelse af andelsboligforeninger. Ønsker du at oprette en andelsboligforening, så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

Hvordan stiftes en andelsboligforening?

Stiftelse af en andelsboligforening kan ske på flere måder. Du kan som lejer få tilbudt at købe din bolig med henblik på at stifte en andelsboligforening, eller du kan købe en ejendom med henblik på at stifte andelsboliger i lejlighederne. Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig gennem hele forløbet.

Tidsfrister

Hvis I skal have succes med at stifte andelsboligforeningen, er det vigtigt, at I sammen med den juridiske/økonomiske rådgiver får begyndt processen så hurtigt som muligt. Fra du/I som lejere får tilbud om at købe din/jeres bolig, er der en frist på 10 uger (juli tæller dog ikke med) til at stifte en andelsbolig. Selvom I skulle komme sent i gang med processen, kan vi stadig godt nå det.

Valg af rådgiver

Vi vil gerne hjælpe jer med stiftelsen, men kun hvis vi føler, at det er det rigtige for jer. Vi er ikke blot et advokatkontor, men også en ejendomsadministration, der kan stå inde for rådgivningen bagefter. Vi har aldrig stiftet nogen foreninger, der senere er gået konkurs. Her er der tryghed!

Processen for stiftelse af andelsboligforening

Det første, I bør gøre, når I får brevet fra udlejer om “Tilbud om køb af ejendommen”, er at tale med hinanden, om I ønsker at stifte en andelsboligforening. Herefter kan I kontakte os, og vi hjælper jer igennem den videre proces. Vi hjælper jer både med den juridiske og økonomiske rådgivning:

  • Juridisk rådgivning
  • Økonomisk rådgivning
  • Beregninger
  • Beboermøde, hvor beboerne kan stille spørgsmål og den foreløbige økonomi gennemgås
  • Stiftende generalforsamling
  • Indmeldelse af beboere; her skal tilstrækkeligt mange beboere melde sig ind

Vi anbefaler at I kontakter ABF, så snart I får første brev om tilbud af køb af ejendommen. Se mere på www.abf-rep.dk og www.abf-stiftelse.dk.

Kontakt os

Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi fremlægger et oplæg til stiftelsesgrundlaget.

Kontakt os her for at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere