Opret børnetestamente

Et børnetestamente sikrer dine børn, såfremt du skulle afgå ved døden, førend barnet/børnene er fyldt 18 år.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe dig med familiearveret, da mange områder inden for familiearveret går hånd i hånd med at eje fast ejendom.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Sidebar

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af børnetestamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af børnetestamente

Underskrift hos notar eller af vidner

Børnetestamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af børnetestamente. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35 hvis du har spørgsmål.

kr

1995

alt inkluderet
Personlig rådgivning
Tryghed gennem hele forløbet
Du og dine kære sikres bedst muligt
Bestil

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Hvad er et børnetestamente?

Et børnetestamente giver udtryk for, hvem du ønsker skal overtage rettighederne og forældremyndigheden over dit/dine barn/børn, såfremt du skulle afgå ved døden, førend dit/dine børn er fyldt 18 år. Du kan tegne et børnetestamente enten, som enlig forsørgende eller som par/ægtefolk. I sidstnævnte tilfælde vil testamentet træde i kraft, såfremt I begge skulle afgå ved døden.

Hvorfor oprette et børnetestamente?

Hvis du gerne vil påvirke, hvem der skal overtage rettighederne og forældremyndigheden over dit/dine barn/børn, så skal du tegne et børnetestamente. Det er i sidste ende Statsforvaltningen, der afgør, hvem der tillægges forældremyndigheden, men der vil tages højde for dit børnetestamente, såfremt dine ønsker også er for barnets bedste.

Såfremt den biologiske mor/far til barnet/børnene stadig lever, skal der en god begrundelse til, for at denne ikke skal overtage forældremyndigheden.

I testamentet kan det også noteres, om noget af barnets/børnenes arv skal gå til at dække nogle af de mange udgifter, som den nye værge vil få sammen med forældremyndigheden over barnet/børnene. Pengene må i så fald kun anvendes til børnene.

Hvordan opretter man et børnetestamente?

Et børnetestamente oprettes ligesom et testamente. Det anbefales, at du rådfører dig med en advokat, så det jurdiske er helt på plads. Et børnetestamente kan tegnes separat eller som en del af dit testamente.

Du kan selv oprette dit børnetestamente og underskrive det hos notar (byretten). Du kan også få to uvildige vidner til at underskrive, og hermed er der tale om et vidnestestamente. Bemærk, at førstnævnte børnetestamente vil være at finde i offentlige registre, hvorimod dine efterladte selv skal finde det sidstnævnte testamente.

Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig, så du får formuleret dit børnetestamente korrekt.

God pris – høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig/jer noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre dine/jeres børn bedst muligt.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – og i god tid, inden det bliver aktuelt at anvende dem.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere

Rådgivning af en advokat ved bolighandel

Hvorfor bruge en advokat som rådgiver når du skal købe en bolig? Når man står overfor en bolighandel, er det en…

Læs mere