Opret børnetestamente

Et børnetestamente sikrer dine børn, såfremt du skulle afgå ved døden, førend barnet/børnene er fyldt 18 år.

Som ejendomsadvokatkontor har vi også advokater, der kan hjælpe dig med familiearveret, da mange områder inden for familiearveret går hånd i hånd med at eje fast ejendom.

Vi hjælper dig til tryghed og sikring af dine kære.

Børnetestamente

Vi rådgiver i forbindelse med oprettelse af børnetestamente. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35, hvis du har spørgsmål.
kr 1995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Tryghed gennem hele forløbet
  • Du og dine kære sikres bedst muligt

Vi rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af børnetestamente

Kontakt

Tale sammen/mødes

Udarbejdelse af børnetestamente

Underskrift hos notar eller af vidner

Hvad er et børnetestamente?

Et børnetestamente giver udtryk for, hvem du ønsker skal overtage rettighederne og forældremyndigheden over dit/dine barn/børn, såfremt du skulle afgå ved døden, førend dit/dine børn er fyldt 18 år. Du kan tegne et børnetestamente enten, som enlig forsørgende eller som par/ægtefolk. I sidstnævnte tilfælde vil testamentet træde i kraft, såfremt I begge skulle afgå ved døden.

Hvorfor oprette et børnetestamente?

Hvis du gerne vil påvirke, hvem der skal overtage rettighederne og forældremyndigheden over dit/dine barn/børn, så skal du tegne et børnetestamente. Det er i sidste ende Statsforvaltningen, der afgør, hvem der tillægges forældremyndigheden, men der vil tages højde for dit børnetestamente, såfremt dine ønsker også er for barnets bedste.

Såfremt den biologiske mor/far til barnet/børnene stadig lever, skal der en god begrundelse til, for at denne ikke skal overtage forældremyndigheden.

I testamentet kan det også noteres, om noget af barnets/børnenes arv skal gå til at dække nogle af de mange udgifter, som den nye værge vil få sammen med forældremyndigheden over barnet/børnene. Pengene må i så fald kun anvendes til børnene. 

Hvordan opretter man et børnetestamente?

Et børnetestamente oprettes ligesom et testamente. Det anbefales, at du rådfører dig med en advokat, så det jurdiske er helt på plads. Et børnetestamente kan tegnes separat eller som en del af dit testamente.

Du kan selv oprette dit børnetestamente og underskrive det hos notar (byretten). Du kan også få to uvildige vidner til at underskrive, og hermed er der tale om et vidnestestamente. Bemærk, at førstnævnte børnetestamente vil være at finde i offentlige registre, hvorimod dine efterladte selv skal finde det sidstnævnte testamente.

Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig, så du får formuleret dit børnetestamente korrekt.

God pris - høj kvalitet

Kvalitet og rådgivning skal være tilgængelig for alle. Det er vigtigt at få tegnet de rigtige dokumenter. Det koster ikke ret meget, men kan have en enorm betydning, såfremt der skulle ske dig/jer noget. Vi har sammensat lettilgængelige pakker, så du/I kan sikre dine/jeres børn bedst muligt.

Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning, og den der passer specifikt til netop dig/jer. Vi sætter en ære i at yde god service og sætter os ind i netop din/jeres situation. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge gennem forløbet og får tegnet de rigtige dokumenter for netop dig/jer og din/jeres situation. Vi ved, at det er vigtigt at have styr på papirerne – og i god tid, inden det bliver aktuelt at anvende dem.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35