Ejendomsadministration i København, Frederiksberg og omegnen

Wantzin Ejendomsadvokater tilbyder advokater og ejendomsadministration i København. I vil altid opleve, at I har advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil kunne spares.

Udlejningsejendomme i København!

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter i ejendomsadministration, herunder også udlejningsejendomme i København. Vi tilbyder en professionel, personlig og engageret administration med rådgivning, uanset om der er tale om en udlejningsejendom med mange eller få lejemål. For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder I øjenhøjde, og at du oplever, at vi altid er lige ved hånden.

WZN som administrator af dine udlejningsejendomme i København

Når du som ejer af en udlejningsejendom vælger Wantzin Ejendomsadvokater som administrator, vil vi bistå dig med såvel beboelseslejemål som erhvervslejemål.

Beboelseslejemål

Vi hjælper typisk med:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Udarbejdelse af lejereguleringer og lejevarslinger
 • Fremsendelse af opkrævninger
 • Rykkerprocedurer ved manglende betaling
 • Udarbejdelse af påkrav
 • Håndtering af ind- og fraflytningssyn
 • Vejledning vedrørende lejers manglende vedligeholdelse og eventuelle misligholdelse
 • Opsigelse og eventuel ophævelse af lejemål
 • Håndtering af eventuelle tvister mod lejere

Erhvervslejemål København

Vi hjælper typisk med:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Vejledning om erhvervsbeskyttelse
 • Rådgivning om afståelsesret
 • Fremsendelse af opkrævninger
 • Rykkerprocedurer ved manglende betaling
 • Udarbejdelse af påkrav
 • Rådgivning om markedslejeforhøjelse
 • Udarbejdelse af varsling om markedslejeforhøjelse
 • Håndtering af lejers manglende vedligeholdelse og eventuelle misligholdelse
 • Udarbejdelse af opsigelse og eventuel ophævelse af lejemål
 • Vejledning i forbindelse med flyttesyn og udarbejdelse af fraflytningsrapport
 • Håndtering af eventuelle tvister mod lejere

Som advokater tager vi ansvaret hele vejen. Vi ser eventuelle juridiske problemer, længe før de opstår. Dette giver dig mulighed for at få tingene gjort korrekt fra start og dermed spare tid og penge.

Få styr på økonomien i dine udlejningsejendomme i København!

Som administrator hjælper Wantzin Ejendomsadvokater dig desuden med at holde styr på ejendommens økonomi, herunder:

 • Økonomistyring
 • Udarbejdelse af budget
 • Afregning af forbrugsregnskaber
 • Udarbejdelse af driftsregnskab

Eget fast team til dine udlejningsejendomme i København!

Når du vælger os som administrator, sætter vi et fast team bestående af advokat, sekretær, sagsbehandler og en bogholder. Disse medarbejdere kender til din ejendom. Advokaten vil være din faste kontaktperson.

Vi sætter en ære i at have en personlig relation til vores kunder og at være til rådighed med hjælp til de bedste løsninger for netop dig.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

udlejningsejendomme i København

Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere