Ejendomsadministration

Wantzin Ejendomsadvokater er ejendomsadministration og advokat i et. I vil altid opleve, at I har advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil kunne spares.

Administration af udlejningsejendomme

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter i ejendomsadministration. Vi tilbyder en professionel, personlig og engageret administration med rådgivning, uanset om der er tale om en udlejningsejendom med mange eller få lejemål. For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder I øjenhøjde, og at du oplever, at vi altid er lige ved hånden.

Wantzin Ejendomsadvokater som administrator

Når du som ejer af en udlejningsejendom vælger Wantzin Ejendomsadvokater som administrator, vil vi bistå dig med såvel beboelseslejemål som erhvervslejemål.

Beboelseslejemål

Vi hjælper typisk med:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Udarbejdelse af lejereguleringer og lejevarslinger
 • Fremsendelse af opkrævninger
 • Rykkerprocedurer ved manglende betaling
 • Udarbejdelse af påkrav
 • Håndtering af ind- og fraflytningssyn
 • Vejledning vedrørende lejers manglende vedligeholdelse og eventuelle misligeholdelse
 • Opsigelse og eventuel ophævelse af lejemål
 • Håndtering af eventuelle tvister mod lejere

Erhvervslejemål

Vi hjælper typisk med:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Vejledning om erhvervsbeskyttelse
 • Rådgivning om afståelsesret
 • Fremsendelse af opkrævninger
 • Rykkerprocedurer ved manglende betaling
 • Udarbejdelse af påkrav
 • Rådgivning om markedslejeforhøjelse
 • Udarbejdelse af varsling om markedslejeforhøjelse
 • Håndtering af lejers manglende vedligeholdelse og eventuelle misligeholdelse
 • Udarbejdelse af opsigelse og eventuel ophævelse af lejemål
 • Vejledning i forbindelse med flyttesyn og udarbejdelse af fraflytningsrapport
 • Håndtering af eventuelle tvister mod lejere

Som advokater tager vi ansvaret hele vejen. Vi ser eventuelle juridiske problemer, længe før de opstår. Dette giver dig mulighed for at få tingene gjort korrekt fra start og dermed spare tid og penge.

Styr på økonomien

Som administrator hjælper Wantzin Ejendomsadvokater dig desuden med at holde styr på ejendommens økonomi, herunder:

 • Økonomistyring
 • Udarbejdelse af budget
 • Afregning af forbrugsregnskaber
 • Udarbejdelse af driftsregnskab

Du får dit eget team og dermed faste medarbejdere at sparre med

Når du vælger os som administrator, sætter vi et fast team bestående af advokat, sekretær, sagsbehandler og en bogholder. Disse medarbejdere kender til din ejendom. Advokaten vil være din faste kontaktperson.

Vi sætter en ære i at have en personlig relation til vores kunder og at være til rådighed med hjælp til de bedste løsninger for netop dig.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

God sommer!

Sommeren står for døren, Corona er pænt på retur, og derfor har vi også i juni begyndt vore første vidensdelinger for…

Læs mere

Åbent elevatormøde

Sidder du i en boligforening der overvejer at installere en elevator i en ældre ejendom?Landet er langsomt åbnet mere op og…

Læs mere

Forsamlingsforbud og generalforsamlinger

Som følge af den seneste politiske aftale af 15. april 2021 om yderligere genåbning samt ”rammeaftalen” om genåbning, vil der fra…

Læs mere
Clear
Cache