Udlejningsejendomme

Med Wantzin Ejendomsadvokater som administrator af din udlejningsejendom, vil du altid opleve at have advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil hermed spares.

Oprettelse af lejekontrakter

Når du skal udleje et lejemål i en udlejningsejendom, kan der være tale om et beboelseslejemål eller et erhvervslejemål. I den forbindelse skal du forholde dig til en række forhold. Wantzin Ejendomsadvokater hjælper dig til at få udarbejdet en korrekt lejekontrakt, der opfylder dine krav og ønsker til lejer.

Oprettelse af beboelseslejekontrakt

Det kan blive dyrt og meget besværligt, hvis en lejekontrakt ikke udarbejdes korrekt eller efter de ønsker, du som udlejer har for lejemålet. Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af dine lejekontrakter. Følgende punkter skal du typisk være ekstra opmærksom på, når lejekontrakten oprettes:

 • Tidsbegrænsning
 • Lejens størrelse
 • Lejers vedligeholdelsespligt
 • Fremlejeforhold
 • Lejemålets stand ved indflytning
 • Krav ved fraflytning

Oprettelse af erhvervslejekontrakt

Oprettelse af erhvervslejekontrakter er komplicerede, og det er derfor vigtigt, at du får den rette rådgivning. Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig, når du skal oprette dine lejekontrakter. Følgende punkter skal du typisk være ekstra opmærksom på, når lejekontrakten oprettes:

 • Tidsbegrænsning
 • Lejens størrelse
 • Lejers vedligeholdelsespligt
 • Erhvervsbeskyttelse
 • Afståelsesret
 • Fremlejeforhold
 • Lejemålets stand ved indflytning
 • Opsigelsesvarsel
 • Krav ved fraflytning

I tilfælde af, at der opstår en tvist med lejer, bistår vi dig også under hele sagens forløb.

Kontakt

Kontakt os, hvis du har brug for, at vi hjælper med at oprette din lejekontrakt.

Få rådgivning og bistand af en advokat

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere