Ejendomsadministration i København, Frederiksberg og omegnen

Wantzin Ejendomsadvokater tilbyder advokater og ejendomsadministration i København. I vil altid opleve, at I har advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil kunne spares.

Ejendomsadministration Amager

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter i ejendomsadministration på Amager og omegn. Du er sikret en professionel, personlig og aktiv administration med konsultation. Hvad enten I har en stor eller lille forening står vi klar til at rådgive jer.

Vælg en ejendomsadministration – vælg Wantzin Ejendomsadvokater

Når I vælger Wantzin Ejendomsadvokater som jeres ejendomsadministration, hjælper en af vores advokater jer med en lang række administration:

 • Andelsbolig- eller ejerforeningsret
 • Vedtægtsændringer
 • Dirigent på generalforsamlinger
 • Overdragelser (for andelsboligforeninger)
 • Byggesagsadministration
 • Eksklusion af foreningen

Ved at vælge vores ekspertise står vores advokater klar til at tage del af ansvaret fra dag et. Med vores mange års kendskab til branchen ser vi mulige juridiske problemer lang før de måske vil kunne opstå. Vi har specialiseret os i ejendomsadministration på Amager i mange år. Du kan derfor trygt lade os holde overblikket over alt det administrative og være sikker på at processerne bliver udført korrekt fra begyndelsen – det sparer jer både tid og penge!

Lad andre stå for økonomien med ejendomsadministration på Amager og omegn

Som ejendomsadministration hjælper vi jer med at fastholde økonomien.
For jer indebærer dette:

 • Økonomistyring
 • Udarbejdelse af budget
 • Gennemgang af årsrapport
 • Rådgivning om fastsættelse af andelskronen (for andelsboligforeninger)
 • Gennemgang af valuarvurdering (for andelsboligforeninger)

Ejendomsadministration på Amager med det bedste IT-system

Som kunde hos os, giver vi jer fuld adgang til Prosedo Ejendomskommunikation. Dette onlineredskab, giver jer et meget lettere bestyrelsesarbejde da der her opbevares og opdateres dokumenter. Desuden lettes kommunikationen mellem foreningens medlemmer.

Sparring med et fast team

Når I lader os stå for jeres ejendomsadministration bliver I tilknyttet et team som herfra vil varetage jeres opgaver hver gang I skulle få behov for os. Jeres team vil bestå af en advokat, sekretær, sagsbehandler og en bogholder. Dermed sikrer I jer at jeres team altid har kendskab til jeres ejendom og I holder fast i den samme kontaktperson.

Vi sætter nemlig en stor værdighed i at skabe en personlig relation til jer og altid stå til rådighed. Sammen finder vi på de bedste løsninger for jer.

Kontakt os for mere information

Står du tilbage med nogle spørgsmål kan du altid kontakte os her eller på tlf. +45 33 13 11 35 eller e-mail: reception@wzn.dk.

Sidebar

Dette siger vores kunder

Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Tove
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Gilbjerggård
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
– A/B Strand
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
– A/B Vilhelm
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
– A/B Stenhuggergården
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
– A/B Kratlodden
Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
– A/B Nansensborg

Wantzin nyheder

Se flere nyheder her

Vurderingsstyrelsen – Nye foreløbige vurderinger

De nye foreløbige ejendomsvurderinger og ejendomsskatter for andelsboligforeninger Som det sikkert er mange bekendt og/eller man har hørt om fra nyheder,…

Læs mere

Ses vi til Andelsboligdagen 2023?

Wantzin deltager som udstiller ved ABF's Andelsboligdag - og du er inviteret!   På lørdag er det andelsboligdag 2023, med temaet…

Læs mere

Den trygge håndtering af et dødsbo

Når man har mistet en elsket, er det sjældent at man har overskuddet til at håndtere et dødsbo i skifteretten. Selvom…

Læs mere