Boligsalg​

Når du står over for salg af fast ejendom, er der en række forhold, som skal være i orden. Som sælger har du derfor brug for en advokat. Vi tilbyder dig at stå for de juridiske forhold, som hører et boligsalg til.

Som ejendomsadvokater sørger vi for, at du får en personlig sælgerrådgivning til dit boligsalg. Vi eksperter inden for boligområdet, og vi gennemgår de juridiske forhold i forbindelse med salget. Vi hjælper dig med at gennemse dine dokumenter, godkende skøde og refusionsopgørelse samt rådgiver dig gennem hele forløbet.

Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem hele salgssprocessen.

Stor Salgspakke

Vi giver fuld salgsrådgivning. Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35, hvis du har spørgsmål.
kr 6995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Gennemgang af jurdiske forhold
  • Gennemgang af økonomiske forhold
  • Tryghed gennem hele forløbet

Vi er med dig gennem hele salgsprocessen - fra start til slut

Før salget

Før du kan sælge din bolig er der nogle forhold, der skal være styr på. I samarbejde med mægler, indhentes en række dokumenter. Det er dog også vigtigt, at du har styr på det økonomiske og juridiske, og her hjælper vi dig. Vi yder uvildig rådgivning gennem hele boligsalget.

Vi hjælper dig med følgende:

Under salget

Når en køber viser interesse for boligen, kan der være forbehold fra køber/købers rådgiver, samt nogle forhandlinger, før en endelig aftale kan indgås. Her varetager vi dine – og kun dine interesser. Vi gennemlæser desuden købsaftalen. Vi rådgiver dig gennem hele boligsalget.

Vi hjælper dig med følgende:

Efter salget

Når boligen er overdraget til køber, vil de gennemgå den for fejl og mangler, samt fremsende refusionsopgørelse. Vi gennemgår og godkender fremsendte dokumenter – inkl. skøde. Vi hjælper dig med at sikre dine forhold hele vejen igennem. Vi er med dig, til alt vedrørende salget er på plads.

Vi hjælper dig med følgende:

"Den store salgspakke"

Uvildig sælgerrådgivning kan være af afgørende betydning, når du skal sælge din bolig. Der der en række økonomiske og juridiske forhold, som der skal være styr på. Vi rådgiver dig gennem hele boligsalget.

Vi yder uvildig sælgerrådgivning i den forstand, at vi ikke har en aktie i salget på samme måde som mægler har og dermed kun varetager dine interesser som sælger.

Når en interesseret køber har meldt sig på banen, skal de sidste formalia på plads. Her hjælper vi dig med forhandlingerne og med at besvare købers/købers rådgivers henvendelser f.eks. vedrørende forbehold.

Vi gennemlæser din købsaftale og giver dig en tilbagemelding, om der er nogle juridiske eller økonomiske forhold, som du skal være opmærksom på, eller som på anden vis kan være uhensigtsmæssige for dig. Vi bistår dig med rådgivning, så du får de bedst mulige vilkår.

Når salget er gået igennem, gennemlæser og godkender vi skødet og refusionsopgørelsen. Vi gør det til en fornuftig og billig pris og yder samtidig den individuelle rådgivning, som du som sælger bør modtage.Vi holder desuden øje med, at købesummen frigives inden for tidsfristen.

For os er det vigtigt, at du modtager personlig rådgivning og kommer trygt gennem hele boligsalget. Med denne pakke bistår vi dine interesser, og vi hjælper dig juridisk såvel som økonomisk – og til en fast pris.

God pris - høj kvalitet

Korrekt økonomisk og juridisk rådgivning skal være tilgængelig for alle. Vi har derfor sammensat nogle salgspakker, der indeholder de forhold, som er vigtige for dig som boligsælger. Det gælder både for salg gennem mægler og ved selvsalg.

Vi sætter en ære i at yde god service over for vores kunder, så alle kan føle sig trygge gennem hele salgsprocessen. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning og ønsker, at alle skal have let adgang til en ejendomsadvokat og dermed let adgang til den juridiske og økonomiske rådgivning, der er så vigtig i forbindelse med salg af bolig. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Dette siger vores kunder

Udtalelser

Sådan foregår det

FØR salget af din bolig er der nogle forhold, der skal være styr på. I samarbejde med mægler indhentes en en lang række dokumenter. Det er dog også vigtigt, at du har styr på det juridiske og økonomiske. Her yder vi uvildig rådgivning. Såfremt der er brug for det, hjælper vi desuden med kommunikationen med køber og købers rådgiver. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du får afklaret dine tvivlsspørgsmål samt modtager korrekt juridisk og økonomisk rådgivning.

UNDER salget yder vi fortsat rådgivning. Vi gennemlæser bilag og servitutter, og vi hjælper med korrespondance med køber og købers rådgiver. Vi hjælper dig med at afklare eventuelle forbehold fra køber og købers rådgiver, samt hjælper dig med at forhandle. Når aftalen er på plads, gennemlæser vi købsaftalen og giver en tilbagemelding, om der er uhensigtsmæssige økonomiske eller juridiske forhold. Vi sikrer dig de bedst mulige vilkår.

EFTER salget sørger vi for, at handlen bliver berigtiget. Vi gennemlæser og godkender skødet. Hvis køber fremsender fejl- og mangelliste, gennemgår vi denne med dig. Vi gennemlæser og godkender desuden refusionsopgørelsen. Vi hjælper dig, til købesummen er frigivet og boligsalget er gået helt igennem – og med de bedst mulige vilkår for dig.

Når man ejer en bolig, er det vigtigt at sikre hinanden

* Ved køb af en af nedenstående pakker sammen med en købs- eller salgspakke sparer du op til 1000kr

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35