Boligsalg​

Når du står over for salg af fast ejendom, er der en række forhold, som skal være i orden. Som sælger har du derfor brug for en advokat. Vi tilbyder dig at stå for de juridiske forhold, som hører et boligsalg til.

Som ejendomsadvokater sørger vi for, at du får en personlig sælgerrådgivning til dit boligsalg. Vi eksperter inden for boligområdet, og vi gennemgår de juridiske forhold i forbindelse med salget. Vi hjælper dig med at gennemse dine dokumenter samt godkende skøde og refusionsopgørelse.

Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem hele salgssprocessen.

Lille Salgspakke​

Vi hjælper i forbindelse med salg af din bolig herunder gennemgang af købsaftale/overdragelsesaftale og godkendelse af skøde.
Bestil via denne formular eller ring 33 13 11 35, hvis du har spørgsmål.
kr 3995,- alt inkluderet
  • Personlig rådgivning
  • Gennemgang af jurdiske forhold
  • Gennemgang af økonomiske forhold
  • Tryghed gennem hele forløbet

Vi hjælper med de juridiske forhold forbindelse med boligsalget

Kontakt

Tale sammen/mødes

Gennemgang af
købsaftale/overdragelsesaftale

Godkendelse af skøde og refusionsopgørelse (gælder ikke salg af andelsbolig)

"Den lille salgspakke"

Når du står og skal sælge din bolig, kan uvildig sælgerrådgivning være af afgørende betydning. Vi er uvildige i den forstand, at vi ikke har en aktie i salget på samme måde som mægler har og dermed blot varetager dine interesser som sælger.

Vi tilbyder at gennemlæse din købsaftale/overdragelsesaftale. Her vil vi give dig en tilbagemelding, om der er nogle juridiske eller økonomiske forhold, som du skal være opmærksom på, eller som på anden vis kan være uhensigtsmæssige for dig.

Vi godkender desuden skøde og refusionsopgørelse, når dette foreligger. Såfremt, du vælger blot at bruge din ejendomsmægler, vil han/hun alligevel skulle betale en advokat for denne ydelse, da dette skal gå gennem advokat. Vi gør det til en fornuftig og billig pris, og yder samtidig den individuelle rådgivning, som du som sælger bør modtage.

For os er det vigtigt, at du modtager personlig rådgivning og kommer trygt gennem hele boligsalget. Med denne pakke, hjælper vi dig juridisk såvel som økonomisk – og til en fast pris.

God pris - høj kvalitet

Korrekt økonomisk og juridisk rådgivning skal være tilgængelig for alle. Vi har derfor sammensat nogle salgspakker, der indeholder de forhold, som er vigtige for dig som boligsælger. Det gælder både for salg gennem mægler og ved selvsalg.

Vi sætter en ære i at yde god service over for vores kunder, så alle kan føle sig trygge gennem hele salgsprocessen. Vi går ikke på kompromis med vores rådgivning og ønsker, at alle skal have let adgang til en ejendomsadvokat og dermed let adgang til den juridiske og økonomiske rådgivning, der er så vigtig i forbindelse med salg af bolig. Vi tager os tid til at yde den rette rådgivning og dette til en god og fast pris.

Vores pakker er alt inklusiv, så du risikerer ingen uforudsete ekstraregninger fra vores side.

Når man ejer en bolig, er det vigtigt at sikre hinanden

* Ved køb af en af nedenstående pakker sammen med en købs- eller salgspakke sparer du op til 1000kr

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35