Om Wantzin Ejendomsadvokater

Troværdighed

Som advokater har vi advokatansvar og er medlem af Danske Advokater m.fl. Du er i trygge hænder hos os.

Eksperter

Vi er specialister inden for boligområdet, og du vil altid opleve højkvalificeret rådgivning og hjælp.

I øjenhøjde

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. For os er det vigtigt at møde dig, netop hvor du står.

Service

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfredse med både vores arbejde og vores service.

Troværdig rådgivning i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder netop der, hvor de står. Vi sætter os altid i kundens sted, varetager kundens interesser og giver højkvalificeret rådgivning og bistand.

Som forening, ejer, lejer, udlejer eller blot privatperson kan du trygt stole på, at den rådgivning, du modtager, er af højeste kvalitet. Vores advokater er specialister inden for boligområdet og har mange års erfaring.

Som kunde vil du opleve, at du har et fast team, og at din kontaktperson er advokaten. Bag ham eller hende er et team af dygtige medarbejdere med hvert deres specialområde.

Når du samarbejder med os, kan du altid regne med at være i trygge hænder.

Vi har inddelt vores ydelser i tre kategorier, så du kan modtage netop den rådgivning og bistand, som du har brug for:

Ejendomsadministration
Som forening eller udlejningsejendom administreret af Wantzin Ejendomsadvokater er vi til rådighed, når der skal træffes beslutninger, som også har juridisk betydning. Således kan I altid være sikre på, at få den korrekte juridiske rådgivning fra start.

Bestyrelsesrådgivning
Som bestyrelse for en forening kan det være rart at have nogle advokater at sparre med. Vi tilbyder jer at være fast tilknyttet jeres forening, så I kan gøre brug af os, når I har behovet. I betaler selvfølgelig kun for den tid, I bruger.

Generel rådgivning
Som ejer, lejer, udlejer eller generelt blot som privatperson kan man ind imellem have brug for et godt råd eller bistand. Som specialister inden for boligområdet står vi altid klar til at hjælpe dig med stort såvel som småt.

Wantzin-Advokater-Ejendom
Wantzin-ejendomsadvokater-koebenhavn

Dette siger vores kunder

Udtalelser

Eksperter inden for boligområdet

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter inden for boligområdet. Vi behandler sager både ved fogedretten, byretten, Landsretten og Højesteret og diverse ankenævn.

Uanset om du er forening, der har brug for at blive administreret, bestyrelse der har brug for juridisk rådgivning eller privatperson, der har brug for advokatbistand, tager vi altid udgangspunkt i din aktuelle situation og varetager dine interesser.

Vi har inddelt vores ydelser i tre kategorier

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35