Ledige stillinger

Troværdighed

Som medlem af Danske Advokater, Foreningen af Advokater og Advokat Samfundet kan du være tryg hos os.

Eksperter

Vores advokater er uddannet & erfarne, du kan altid stole på vi vil udføre vores arbejde.

I øjenhøjde

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde - Vi står altid klar med hjælp og svar på evt spørgsmål.

Service

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med både vores arbejde og vores service.

Job hos Wantzin Ejendomsadvokater

Wantzin Ejendomsadvokater er en advokatvirksomhed i udvikling, og vi er derfor altid åbne over for henvendelser.

Når vi har specifikke stillingsopslag, kan du finde dem på undersiderne til denne side, samt på links på denne side.

Dygtige medarbejdere

Hos Wantzin Ejendomadvokater vægter vi dygtige medarbejdere højt. Det er vigtigt for os, at vi leverer høj kvalitet i vores arbejde, og at vi kan yde en god service over for vores kunder.

Et godt arbejdsmiljø

Samtidig finder vi også det interne miljø vigtigt. Som team skal vi gerne spille hinanden gode. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø smitter af på vores kunder.

Eksperter inden for boligområdet

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter inden for boligområdet. Vi behandler sager både ved fogedretten, byretten, Landsretten og Højesteret og diverse ankenævn.

Uanset om du er forening, der har brug for at blive administreret, bestyrelse der har brug for juridisk rådgivning eller privatperson, der har brug for advokatbistand, tager vi altid udgangspunkt i din aktuelle situation og varetager dine interesser.

Dette siger vores kunder

Udtalelser

Advokat og ikke kun administrator. Som en velfungerende andelsboligforening er vi glade for, at samarbejde med en professionel administrator, som samtidig er advokat. Det er bestyrelsens oplevelse, at Wantzin Ejendomsadvokater er dygtige advokater som er interesseret og engageret i at hjælpe vores andelsboligforening.
A/B Nansensborg
Advokat Nicholas Wantzin, som er tilknyttet vores boligforening, har udover det administrative, været os en stor hjælp med de interne stridigheder og problemer der har været i foreningen. Vi er meget trygge og tilfredse med vores samarbejde med Nicholas Wantzin og Wantzin Ejendomsadvokater.
A/B Kratlodden
Vi har ved AB Stenhuggergården anvendt Wantzin Ejendomsadvokater som administration og advokatbistand i mere end 50 år. Man føler at medarbejderne lige fra flytteansvarlige, bogholdere og advokater møder en i øjenhøjde og giver kompetent rådgivning. For os et anbefalingsværdigt bekendtskab.
A/B Stenhuggergården
Hurtig reaktionstid og rådgivning af høj kvalitet. Vi er i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater og er yderst tilfredse med samarbejdet. Reaktionstiden fra både advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser er meget hurtig og rådgivningen af høj kvalitet.
A/B Vilhelm
Et Fast Dedikeret Team! Wantzin Ejendomsadvokater har, gennem et årelang samarbejde med vores andelsboligforening, et godt kendskab til vores værdier, hvilket sætter dem i stand til at tage initiativer på egen hånd, da vi ved, det gøres i vores ånd med den juridiske indsigt vi ikke har. Wantzin Ejendomsadvokater er også gode til at give os følelsen af særbehandling. Vi har faste kontaktpersoner, som er dedikeret til os. Det gør, at vi ikke skal forklare os fra gang til gang. Vi kan medgive Wantzin Ejendomsadvokater de bedste anbefalinger til andelsboligforeninger som ønsker at sikre sig bedst mulig juridisk og økonomisk rådgivning.
A/B Strand
I administration hos Wantzin Ejendomsadvokater oplever vi som bestyrelse rigtig god service og høj kvalitet i den leverede rådgivning. Vores faste team bestående af advokat, bogholder og sagsbehandler i forbindelse med overdragelser, forstår vores behov og andelsboligforening. Vi kan stole på at vi får en højt specialiseret rådgivning og det gør, at vi som bestyrelse kan give vores bedste anbefalinger til Wantzin Ejendomsadvokater.
A/B Gilbjerggård
Det handler om tillid. Tillid til, at administrationen klarer de praktiske emner i dagligdagen, rettidigt og med fornøden omhu. Tillid til, at administrationen besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, når det gælder de større emner. Tillid til, at administrator sikrer foreningens interesser og er i stand til at sige os imod, hvis det måtte blive nødvendigt. Det er denne tillid, som AB Tove har til Wantzin Ejendomsadvokater.
A/B Tove