Udlejer

Som udlejer af en bolig eller ejendom kan du altid kontakte Wantzin Ejendomsadvokater vedrørende juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring på boligområdet, og du vil derfor altid modtage kompetent rådgivning. Du kommer til at tale med en advokat, der forstår din problemstilling. Megen tid og penge kan spares med korrekt rådgivning.

Ønsker du at modtage rådgivning?

Vi hjælper og rådgiver dig inden for boligområdet. Kontakt os via denne formular eller ring 33 13 11 35

Oprettelse af lejekontrakt

Hvis du som udlejer skal udleje din bolig, så skal der udarbejdes en lejekontrakt. Man kan downloade en skabelon til lejekontrakten på nettet, men det er vigtigt, at du får den tilpasset, så den passer til de lejevilkår, du ønsker at udleje din bolig på baggrund af. Wantzin Ejendomsadvokater hjælper dig hermed.

Oprettelse af lejekontrakt

Det kan blive dyrt og meget besværligt, hvis en lejekontrakt ikke udarbejdes korrekt eller efter de ønsker, du som udlejer har for lejemålet. Wantzin Ejendomsadvokater rådgiver dig i forbindelse med oprettelse af lejekontrakt. Det er vigtigt, at du får oprettet en lejekontrakt, som opfylder de ønsker, du har til at udleje din bolig. Følgende punkter skal du typisk være ekstra opmærksom på, når lejekontrakten oprettes:

  • Tidsbegrænsning
  • Lejens størrelse
  • Lejers vedligeholdelsespligt
  • Fremlejeforhold
  • Lejemålets stand ved indflytning
  • Krav ved fraflytning

I tilfælde af, at der opstår en tvist med lejer, bistår vi dig også under hele sagens forløb.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har brug for, at vi hjælper med at oprette din lejekontrakt.