Lejer

Som lejer af en bolig eller ejendom kan du altid kontakte Wantzin Ejendomsadvokater vedrørende juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring på boligområdet, og du vil derfor altid modtage kompetent rådgivning. Du kommer til at tale med en advokat, der forstår din problemstilling. Megen tid og penge kan spares med korrekt rådgivning.

Ønsker du at modtage rådgivning?

Vi hjælper og rådgiver dig inden for boligområdet. Kontakt os via denne formular eller ring 33 13 11 35

Stiftelse af andelsboligforening

Hvis du som lejer får tilbud om at købe din bolig med henblik på at stifte en andelsboligforening, rådgiver Wantzin Ejendomsadvokater dig gennem hele forløbet.

Tidsfrister

Hvis I skal have succes med at stifte andelsboligforeningen, er det vigtigt, at I sammen med den juridiske/økonomiske rådgiver får begyndt processen så hurtigt som muligt. Fra du/I som lejere får tilbud om at købe din/jeres bolig, er der en frist på 10 uger (juli tæller dog ikke med) til at stifte en andelsbolig. Selvom I skulle komme sent i gang med processen, kan vi stadig godt nå det.

Valg af rådgiver

Vi vil gerne hjælpe jer med stiftelsen, men kun hvis vi føler, at det er det rigtige for jer. Vi er ikke blot et advokatkontor, men også en ejendomsadministration, der kan stå inde for rådgivningen bagefter. Vi har aldrig stiftet nogen foreninger, der senere er gået konkurs. Her er der tryghed!

Processen for stiftelse af andelsboligforening

Det første, I bør gøre, når I får brevet fra udlejer om “Tilbud om køb af ejendommen”, er at tale med hinanden, om I ønsker at stifte en andelsboligforening. Herefter kan I kontakte os, og vi hjælper jer igennem den videre proces. Vi hjælper jer både med den juridiske og økonomiske rådgivning:

  • Juridisk rådgivning
  • Økonomisk rådgivning
  • Beregninger
  • Beboermøde, hvor beboerne kan stille spørgsmål og den foreløbige økonomi gennemgås
  • Stiftende generalforsamling
  • Indmeldelse af beboere; her skal tilstrækkeligt mange beboere melde sig ind

Vi anbefaler at I kontakter ABF, så snart I får første brev om tilbud af køb af ejendommen. Se mere på www.abf-rep.dk og www.abf-stiftelse.dk.

Kontakt os

Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi fremlægger et oplæg til stiftelsesgrundlaget.
Kontakt os her for at høre, hvad vi kan gøre for jer.