Gå-hjem-møde om LAR (Lokal afledning af Regnvand)

Hvordan kan jeres forening forberedes til klimaudfordringer?

Hvordan kan jeres forening udvikle og fremtidssikre jeres ejendom til en bæredygtig profil samt sikre jer mod de klimaforandringer, vi står overfor.

Udviklingen af jeres ejendom vil ikke alene være et besparende tiltag, men også sikre værdien af jeres ejendom langsigtet. Merværdien i udviklingen for den enkelte beboer er på dette gå-hjem-møde i højsæde.
De faktiske klimaforandringer vi står overfor – i kombination med bæredygtige løsninger og social bevidsthed – er vigtige at holde i fokus for at kunne give vores ejendomme videre til de næste generationer i samme gode stand, som vi overtog dem.

På dette gå-hjem-møde vil I blive klædt på til at anvende jeres vedligeholdelsesplaner som et aktivt værktøj i bestyrelsen samt blive klædt på til at foretage udvikling af jeres ejendom inden for områder som bæredygtighed, LAR (Lokal Afledning af Regnvand – eller Lokal Anvendelse af Regnvand) samt urban gardening.

TRIO Arkitekter og Wantzin Ejendomsadvokater inviterer bestyrelsesmedlemmer til gå-hjem-møde med det optimerende og udviklende tiltag for øje.

Onsdag d. 12. juni 2019, kl. 17-19
hos Wantzin Ejendomsadvokater, Adelgade 15, 5., 1304 København K

Program

17.00-17.10    Velkomst og introduktion
17.10-18.30    Hvordan bruges en vedligeholdelsesplan som aktivt værktøj

Hvordan kan en forening udvikle ejendommen
– Bæredygtighed
– Urban gardening
– LAR
Hvad indebærer sammenspillet mellem en byggeteknisk rådgiver og en byggesagsadministrator i forbindelse med byggeprojekter

18.30-18.40   Afrunding
18.40-            En let anretning

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
TRIO Arkitekter og Wantzin Ejendomsadvokater.

Tilmeldingsfrist: 10. juni 2019 på SG@trioarkitekter.dk eller NW@wzn.dk