Ejerforeninger

Med Wantzin Ejendomsadvokater som administrator af jeres ejerforening, vil I altid opleve at have advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil hermed kunne spares.

Ønsker du hjælp til ejendomsadministration?

Vi yder professionel administration af jeres forening. Kontakt os via denne formular eller ring 33 13 11 35

Vedtægtsændringer

Vi administrerer en lang række ejerforeninger og er således erfarne i at vurdere konsekvenserne af vedtægtsændringer og de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse hermed.

Revidering eller gennemgang af jeres vedtægter

Når vi administrerer jeres forening, starter vi altid med at gennemse jeres vedtægter for eventuel revidering. Dette er en fast ydelse med os som administrator.

Formulering af forslag til vedtægtsændringer

Det kan ofte være svært at formulere forslag til vedtægtsændringer korrekt. I kan altid kontakte os og få hjælp hertil.

Korrekt vedtagelse af vedtægtsændringer

Vi tilbyder som administrator af jeres forening at være dirigent på jeres generalforsamling. Med os som dirigent sikres i, at forslag om vedtægtsændringer formuleres og vedtages korrekt. Efter generalforsamlingen sørger vi for, at ændringerne implementeres i jeres vedtægter og fremsender derefter det nye sæt vedtægter.

Løbende opdatering

Når der sker ændringer af lovgivningen på andelsboligområdet, sørger vi for, at jeres vedtægter holdes opdateret efter gældende lov på området. Med vores bistand sikres I, at alle formalia er i orden.