Ejerforeninger

Med Wantzin Ejendomsadvokater som administrator af jeres ejerforening, vil I altid opleve at have advokaten lige ved hånden og med i beslutningsprocessen fra start. Hermed vil beslutningerne blive truffet på korrekt grundlag, og megen tid og penge vil hermed kunne spares.

Ønsker du hjælp til ejendomsadministration?

Vi yder professionel administration af jeres forening. Kontakt os via denne formular eller ring 33 13 11 35

Administration

Wantzin Ejendomsadvokater er specialiseret i ejendomsadministration. Vi tilbyder en professionel, personlig og engageret administration med rådgivning, uanset om I er en stor eller lille ejerforening. For os er det vigtigt, at vi møder vores kunder I øjenhøjde, og at I oplever, at vi altid er lige ved hånden.

Wantzin Ejendomsadvokater som administrator

Når I som ejerforening vælger Wantzin Ejendomsadvokater som administrator, vil I bl.a. have en advokat til at hjælpe jer med følgende:
  • Ejerforeningsret
  • Vedtægtsændringer
  • Dirigent på generalforsamlinger
  • Byggesagsadministration
  • Eksklusion af ejerforeningen
Som advokater tager vi ansvaret hele vejen. Vi ser eventuelle juridiske problemer, længe før de opstår. Dette giver jer mulighed for at få tingene gjort korrekt fra start og dermed spare tid og penge.

Styr på økonomien

Som administrator hjælper Wantzin Ejendomsadvokater jer med at holde styr på økonomien, herunder:
  • Økonomistyring
  • Udarbejdelse af budget
  • Gennemgang af årsrapport

Let bestyrelsesarbejdet med det bedste IT-system på markedet

Når I er kunder hos os, får I fuld adgang til Prosedo Ejendomskommunikation, som er et onlineredskab, der gør jeres bestyrelsesarbejde betydeligt lettere. Her opbevares og opdateres dokumenter, og I kan let kommunikere til foreningens medlemmer.

I får jeres eget team og dermed faste medarbejdere at sparre med

Når I vælger os som administrator, sætter vi et fast team bestående af advokat, sekretær, sagsbehandler og en bogholder. Disse medarbejdere kender til jeres ejendom. Advokaten vil være jeres faste kontaktperson. Vi sætter en ære i at have en personlig relation til vores kunder og at være til rådighed med hjælp til de bedste løsninger for netop jer.