Bestyrelsesrådgivning

Som bestyrelse for en andelsbolig- eller ejerforening kan I lave en aftale med Wantzin Ejendomsadvokater om løbende juridisk rådgivning. I vil opleve at have advokaten lige ved hånden, så beslutninger kan træffes på korrekt grundlag. Megen tid og penge kan hermed spares.

Ønsker du at modtage bestyrelsesrådgivning?

Vi giver løbende juridisk rådgivning til bestyrelsen. Kontakt os via denne formular eller ring 33 13 11 35

Juridisk rådgivning for bestyrelser

Wantzin Ejendomsadvokater tilbyder professionel, personlig og engageret administration og rådgivning, uanset om I er en stor eller lille forening. Vi er advokater, som tager ansvar hele vejen. Vi ser eventuelle juridiske problemer, længe før de opstår.

Rådgivning for bestyrelsen

Som bestyrelse, kan I modtage rådgivning hos os, selvom vi ikke administrerer jer. Der kan ligge en stor tryghed i, at I har muligheden for at vende forskellige spørgsmål med en advokat, før I træffer beslutninger. Derfor tilbyder vi denne ydelse. Vi har stor erfaring med ejendomsadministration og kender til de forhold, som gør sig gældende for jer som bestyrelse.

Hvordan foregår det?

Jeres bestyrelse får en fast aftale med os, og dermed en fast tilknyttet advokat, som I kan kontakte, når I har behov for det. I betaler kun for den tid, I bruger og har dermed ikke en fast udgift ved at have et samarbejde med os.

Bestyrelsesrådgivning

Vi har inddelt vores ydelser for bestyrelser i følgende kategorier, som bestyrelsen ofte har glæde for rådgivning til:
  • Andelsbolig- og ejerforeningsret
  • Leje- og erhvervslejeret
  • Vedtægtsændringer
  • Dirigent på generalforsamlinger
  • Byggesagsadministration
  • Eksklusion af andelsbolig- og ejerforeninger

Kontakt os

Ønsker I at høre mere, så kontakt os enten på telefon 33 13 11 35 eller via nedenstående kontaktformular.