Advokater

Nicholas Wantzin

Advokat og indehaver

Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater.

Nicholas beskæftiger sig primært med generel rådgivning af andelsbolig- og ejerforeninger samt byggesagsrådgivning. Nicholas yder desuden køberrådgivning og økonomisk rådgivning for andelsbolig- og ejerforeninger.

Han har i en årrække været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern underviser, og han underviser desuden i andelsboligforeningsret for Danske Advokater og ABF.

Birgitte Grubbe

Advokat

Birgitte Grubbe er advokat og tidligere ejer/stifter af det tidligere Grubbe Advokater, der i dag er blevet til Wantzin Ejendomsadvokater. Birgitte har møderet for landsret.

Birgitte beskæftiger sig primært med stiftelse af andelsboligforeninger og generelt rådgivning af andelsboligforeninger.

Birgitte er tidligere underviser for ABF og Danske Advokater.

Birgitte er medlem af repræsentantskabet i Realdania.

Rasmus Juvik

Advokat

Rasmus Juvik er advokat med møderet for højesteret.

Rasmus beskæftiger sig med alt inden for andelsboligforeningsret. Hans fokus er på retssagsbehandling og tvister i andelsboligforeninger. Rasmus beskæftiger sig desuden med lejeret.

Rasmus underviser for ABF, Danske Advokater samt Ejendomsforeningen Danmark.

Rasmus er desuden byretslægdommer i København, Gladsaxe og Frederiksberg retskreds.

Susanne M. Ipsen

Advokat

Susanne M. Ipsen er advokat med møderet for landsret.

Susanne beskæftiger sig hovedsageligt med andelsbolig- og ejerforeningsret samt retssagsbehandling. Susanne har desuden fokus på lejeret, entrepriseret samt ejendomshandler.

Susanne underviser for Ejendomsforeningen Danmark og er desuden udpeget som retscensor for Advokatsamfundet i advokatfuldmægtiges retssagsprøver.

Vil du høre mere?

Kontakt Wantzin Ejendomsadvokater

Telefon: 33 13 11 35